Bedre i ryggen med akupentur

Akepentur i rompaKanskje ikke så lett å se hva dette er, men det er altså stompen min med to nåler koblet opp mot en elektrisk greie som får muskelen til å trekke seg sammen. Kontraksjonene skal slite ut muskelen og dermed gjøre den mindre anspent.Etter at CT scanningen viste at jeg ikke hadde noe skiveutglidning i ryggen, har arbeidsteorien vært at det har vært en muskel som presser på en nerve, og dermed gir smertene nedover i beinet.Siden smertene begynte for over en måned siden har musklene i både korsrygg og sete på den ene siden vært veldig intense. Har selvfølgelig skrukket ut sete flere ganger om dagen, men ryggen har jeg ikke vært så keen på å strekke for da får jeg strålinger nedover i beinet, og det sier fysioterapauten ikke er bra.

Nåler & knekking hos kiropraktor

Hittils har jeg vært på to behandlinger hos kiropraktoren på Nimi. Behandlingen går ut på at jeg ligger på siden, og hun «manipulerer» nederste lendevirvel. Deretter setter hun ned de to nålene som hun kobler til et apperat som sender elektriske impulser inn i muskelen. Etterhvert som muskelen blir slappere må jeg skru opp styrken for å holde den igang. Dette ligger jeg med i ca 40 min.Den første gangen jeg gjorde det, fredag forrige uke, var det virkelig revolusjon. Tidligere den uken hadde jeg hatt veldig vondt når jeg stod og gikk, men etter dette var det helt ok å bevege seg igjen.Planen fremover er vist har jeg skal gjøre det 4-6 ganger til. Nå er deg også slik at kroppen antakelig gjør sitt for at det skal bli bra igjen, så muligens er det ikke kun den behandlingen som har gjort meg bedre.

Om Gerhard Sletten

Gerhard liker fisk.
Dette innlegget ble publisert i Ryggproblemer. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.