Lyst på surdeig

Det er så lenge siden jeg begynte å bake at jeg ikke husket helt når det startet. Men etterhvert begynte jeg i allefall med surdeig. Tror det var en dansk bok om turmat hvor jeg fikk fikk den første oppskriften fra. Siden har jeg bakt jevnt!

Et slags manifest

Men det kan og bør ikke stoppe hos meg, for jeg tror det lages for lite mat idag. I utgangspunktet var hele vår eksistens knyttet rundt oppgaven med å skaffe, tilbrede og spise mat. Idag er det enkelt, raskt og billig å «kjøpe dette fra andre», med det resultat at mange mister kontakt med hva de egentlig trenger og hva maten det de spiser innholder. Det går selvfølgelig også ut over den personlig kunnskapen hver person har om hva slags mat ens egen kropp fungerer best på.

Surdeig.no – en siden om baking

Derfor lanserte jeg www.surdeig.no i forrige måned. Liker å lage mye forskjellige mat, men fordi baking er noe jeg virkelig har spesialisert meg på valgte jeg å gå for ren bakeside. Ta en titt og begynn å bake!

Om Gerhard Sletten

Gerhard liker fisk.
Dette innlegget ble publisert i Gerhard, Mat med stikkord , , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.