Treningsleir i Sæby, Danmark

gerhard_treningsleir_danmark

Etter suksessen i fjord ble også årets treningsleir lagt til Sæby i Danmark. Det var et herlig opplegg med svømming i Sæby svømmehall fra 06.00 – 08.00. Frokost kl. 08.00 og start hovedøkt kl 09.30.

Reiste sammen med August fra Larvik grytidlig torsdags morgen, og ankom Hitshals rundt 12.00. De andre hadde begynt med en sykkelrunde tidligere, men vi kjørte rett til dette stedet og tråkket i vei (uten å se snurten av dem..) Fikk 110 km denne første dagen.

Dag 2 var det Nord Jylland rundt, og syklet med den gruppen som skulle sykle lengst. Det var en dag med mye deilig vind, «jødebolle» som lunch hos en baker og totalt 198 km på sykkelsete. Løp en runde på ca 25 min ned i Sæby sentrum etter syklingen.

På lørdagen (dag 3) reiste vi med bil ut til sommerhuset til Øystein sine foreldre, hvor vi skulle ha den legendariske Trippel-bricken: 36 km sykling – 5 km løping, gjentatt 3 ganger, for første gang skulle være under ironmantempo, andre på IM tempo og tredje over IM tempo. Brukte litt ca 4 timer og 45 minutter på gjennomføringen.

Siste dag var det først snakk om å ha slags treningskonkurranse i halv ironman, men det ble moderert ned til olympisk distanse. For min del gikk svømmingen ganske bra, men den enorme treningsmengden i forkant kom tydelig frem på sykkel og løping. Hadde overhode ingenting å gi, noe som løpetiden min på 57 min på 10 km forteller alt om..

Mine bilder finner du her:
http://picasaweb.google.com/gerhardsletten/TreningsleirSByDanmarkMedOslofjordTriathlon

Om Gerhard Sletten

Gerhard liker fisk.
Dette innlegget ble publisert i Opplevelser, trening med stikkord , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.