Årets første sykkeltur Oslo-Skien

En av de faste innslagene i sommersesongens trening er sykkelturene hjem til Skien. Turen som går fra Oslo til Drammen, følger gamle E-18 videre til Sande og deretter over til Hvittingfoss, ned Lågen dalen og over til Siljan og deretter Skien ved Steinsrud er på 140 km.

Til å være første turen, gikk den veldig fint. Har investert endel timer på en Taxx rulle denne vinteren, og det har nok gjort meg mer tilpasset temposykkel. Tidligere år har det først og fremst vært på spinningsykler jeg har vedlikeholdt sykkelformen gjennom vintermånedene.

Tidsmessing tar turen ca. 5 timer med aktiv sykling. Legger vanligvis inn en 30 min pause med kaffe og skolebolle på Hvittingfoss når jeg sykler fra Oslo, og en tilsvarende pause i Sande på veien tilbake.

Ruten er stort sett uendret dette året, eneste forskjell er at man ved Lysaker sykler under brua ved E-18 og holder seg på fortauet utenfor togstasjonen før man kommer inn på veien videre til Høvik.

Om Gerhard Sletten

Gerhard liker fisk.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized med stikkord , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.