På naturmuseum i Frankfurt

Senckenberg Naturmuseum - naturhistorisk museum frankfurt

Det er 6 dager til løpet mitt, og jeg kan jo ikke bare trene her nede, så denne dagen dro jeg inn til byen i 10-tiden for å «henge». Streifet litt rundt, og benyttet «power-timene» fra 11-13 for å sole meg og lese litt mer i «The World according to Garp» av John Irving. Er forresten en glitrende bok.

Men altså, naturmuseum. For i går da jeg kom inn til Frankfurt igjen etter å tatt en prøve runde i sykkelløypen til Ironman Frankurt, syklet jeg forbi flere dinosurer. (Traff noen hyggelige lokale triathleter som viste meg hvor den startet).

Etter å ha lest «En kort historie om nesten alt» (Bill Bryson) har jeg fått veldig lyst til å gå på en av disse store gamle museum’ene han snakker om i boken. Og siden jeg hadde tid å slå igjen her i Frankfurt, så hvorfor ikke.

Du kan se bildene fra Senckenberg Naturmuseum i Frankfurt her

Det var blant annet masse dinosuarer, elefantenes historie, et dyr som kunne rulle seg sammen til en ball, kattemumier og fine steiner man ikke skulle tro fantes. Måtte sove en liten lur på gresset utenfor etterpå, så sterke inntrykk var det.

Om Gerhard Sletten

Gerhard liker fisk.
Dette innlegget ble publisert i Bøker, Opplevelser. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.