Siste dag før Ironman Frankfurt

Karsten og Kristoffer på gårsdagens pastaparty

Karsten og Kristoffer på gårsdagens pastaparty

Siste dag før dagen her i Frankfurt. Tomas og jeg var ute å syklet en liten tur rundt flyplassen, Langener Waldsee og tilbake til sentrum. De første sto allerede i kø for å levere inn sykler. Mitt nr er 2599 så så jeg skal levere inn mellom 2 og 7, så vi drar en gjeng ut der i 4-tiden.

Våtdraktsforbud

Når det gjeler våtdraktforbudet, blir det en opplevelse å få være med i et IM uten våtdrakt. Og dessuten er det jo slik man svømmer resten av året. Bare la oss håpe folk har tatt ut nagler og klipt neglene så det ikke blir så blodig..

Var en tur å svømte i innsjøen på torsdag morgen, og da uten våtdrakt. Det føltes litt tyngere, så man må nok forbrede seg på å være litt mer sliten når man setter seg på sykkelen etterpå.

Varmen

Det er varmt her, veldig varmt. Selv på nettene er det varmt, og man svetter seg i søvn. Tror det var tilsvarende temperaturer i Nice ifjor, og da holdt jeg litt igjen og løp på ca 3.40. Der «safet» jeg, så jeg kommer til å forsøke å løpe litt nærmere 3 timer dette året. Det viktigste er å ta en runde av gangen, og følg godt med på kroppens signaler.

Hvile

Det blir ofte litt mye gåing når man er i en slik by. Merket en antydning til strekk i den ene lysken i går da jeg skulle legge meg, så idag vil jeg forsøke å gå minst mulig, og heller bruke sykkelen bort til expo’en

Om Gerhard Sletten

Gerhard liker fisk.
Dette innlegget ble publisert i Konkurranser, trening, Triathlon. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.