Gristete i Nordmarkstraveren

Etter noen uker med hvile etter løpet i København var jeg atter klar for en ny konkurranse. Nordmarkstraveren har blitt arrangert i mangfoldige år, og det var på tide å få testet dette klassiske nordmarka-løpet.

Hadde slitt litt med en forkjølelse i uken før, så kroppen var nok ikke helt i form da starten gikk på Stryken kl 11. Men beit meg fast i teten i de svake oppoverbakkene fra start, men da vi etter en rundt 6-7 km kom inn på første stiparti var det innmari glatt, og jeg tok ingen sjanser med mine superglatte Lunar Glide så jeg måtte se de forsvinne i et imponerede tempo over rykende myrhull og den mest grisete løpstraseen jeg har vært med på noensinne.

Gjentatte ganger kom vi ut på grus igjen og da var det bare å løpe det man hadde frem til neste stiparti hvor vi skulle over nok en nordmarka-topp. Hadde opprinnelig et mål om å komme inn på en tid rundt 2 timer, men da vi kom over dammen ved Sjusjøen var det ikke mange minuttene igjen på det målet..

Kom til slutt i mål på 2:19:25 og var egentlig glad jeg kom hel igjennom.

Om Gerhard Sletten

Gerhard liker fisk.
Dette innlegget ble publisert i Konkurranser. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.