Challenge Barcelona

Sesongens siste løp var Challenge Barcelona 30. september i Calella rundt 5 mil utenfor storbyen i retning Frankrike. Kom ned 2 dager før, og ble litt skremt av vind og ikke det aller beste været. Dagen etter var det enda verre, med regnvær fra morgen til kveld.

Heldigvis var det ventet bedre vær på konkurransedagen, og her innfridde Yr, så etter halvsvømt distanse, kom solen frem og de ekstra klærene i sykkelbaggen inne på land ble overflødige.

På sykkelen var beina ikke helt med fra starten, men etter 2-3 min voknet de opp. Sykkelløypen var ganske bra med, men med mest rulletrening de siste ukene før, ble bremsene brukt litt for mye i de første rundkjøringene.

Vi syklet 2 x 78 km runder og deretter en litt kortere siste runde for ende opp på de 180 km løypa var, men rett før jeg kom inn til vending på 2. runde merket jeg at luften var på vei ut av fordekket. Fant frem «Pitstopp-skummet» som var tapet bak sete, og sprøytet inn, samtidig som jeg snurret hjulet rundt noen ganger for å fordele guffa. Lufttrykket var ikke helt det samme etterpå, men det funket og holdt hele veien inn til løpe-etappen.

Ut på løping var som vanlig beina tunge i starten. Etter noen kilometer løsner det litt opp, men har hatt ganske lite løpetrening den foregående måned etter en betennelse i kneet, så det handler mest om å holde beina i gang og tenkte på hver kilometer er en kilometer nærmere mål. Løp med et par Lunar race, som med sin tynne såle gir endel smerter under føttene, men tror jeg neste gang bør smøre føttene bedre inn med vaselin, for å ungå sårheten i føttene.

Målgang ble på 9timer og 43 minutter.

Svømmeetappen gikk som en runde på stranda i Calella.

Sykkeletappen

Løpeetappen

Bilder

Rett før start

Wave-start – vi hadde jentene og en eldre agegroup foran, så det ble endel forbi-svømming..

Gjenom bakgatene i Calella på starten av sykkeletappen.

Rett etter punktering, og følger spent med på forhjulet.

Fornøyd.

Om Gerhard Sletten

Gerhard liker fisk.
Dette innlegget ble publisert i Konkurranser, Triathlon. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.